Få USD 800 bonus og rakeback hos PKR Poker

PKR PokerDer findes et utal af steder du trygt og sikkert kan spille poker på internettet, men der er alligevel et sted der skiller sig specielt ud fra mængden. PKR Poker har en prisvindende og yderst detaljeret software der ikke er som andres. Med ægte 3d grafik og et væld af muligheder for at stable sine chips, lave tricks og meget andet, er PKR Poker en meget sjov og meget virkelighedsnær oplevelse. Den banebrydende software har lokket mange spillere til fra nær og fjern, og PKR Poker tilbyder udover deres fantastiske software, også en helt unik aftale der indebærer en massiv bonus og hele 30 % i rakeback.

100 % bonus

Den massive bonus er en 100 % sign-up bonus der giver dig op til hele $800 i bonus, og udover det vil du også modtage hele 30 % PKR rakeback der gør PKR Poker et yderst interessant tilbud for alle spillere. Den banebrydende software findes ikke tilnærmelsesvis så flot andre steder, så hvis du vil opleve den mest realistiske form for online poker bør du tage et smut forbi PKR Poker og gøre krav på din bonus samt rakeback i dag.

Det er dog ikke det hele. PKR Poker tænker meget på deres kunder og udover din bonus og rakeback vil du også modtage intet mindre end 4 gratis billetter til deres populære Premium Freerolls samt en billet til den ugentlige $1.000 Premium Freeroll når du har lavet dit første indskud hos PKR Poker.

1500 point til dig

Som noget helt specielt får du desuden også 1.500 PKR point du kan bruge i deres online butik hvor du kan købe fede gadgets, merchandise og indskud til deres store Premium Freerolls. Med så generøst et tilbud bør alle spillere tage et smut forbi PKR Poker og opleve den vindende software og få en af markedets absolut bedste aftaler.

Se den flotte 3D grafik her!