Modtag op til 40 procent rakeback med Party Poker

Party Poker har gennem mere end 10 år været kendt for at være bland de førende udbydere af poker på internettet. Et utal af danske spillere har gennem tiderne vundet enorme summer hos den populære udbyder, og med et helt igennem fantastisk VIP program kan du få intet mindre end 40 % Party Poker rakeback, kvit og frit, og helt legalt.

Ekstra værdi

De ansatte hos Party Poker har i en årrække specialiseret sig i at give så meget som muligt tilbage til deres loyale spillere, og dette VIP program er på alle måder designet til at give den smule ekstra der gør at man gerne vil spille med hos Party Poker.

party pokerSom ny spiller hos Party Poker kan du derudover også modtage en 100 % Party Poker bonus på helt op til $500. Benyt koden RIDE500 når du laver dit første indskud hos Party Poker for at få maksimalt udbytte af det gode tilbud.

Udover den fremragende sign-up bonus tjener du automatisk player-points for alt dit ægte penge spil hos Party Poker, og det er disse point som kan benyttes i det store VIP program. Jo flere VIP point du optjener jo højere niveau vil du få, og jo højere niveau og des flere point du optjener, jo større kontante bonusser kan du købe med dine point.

Hvis du f.eks. optjener 10.000 player-points kan du som spiller på Palladium niveau købe en $1.200 bonus der effektivt svarer til 24 % rakeback. Der findes også mindre og direkte kontant-bonusser du kan købe med dine optjente point, og dermed har det aldrig været nemmere at indkassere kolde kontanter eller markedets bedste bonusser med Party Poker.

De blødeste modstandere

Party Poker vandt i 2010 en pris for at have de blødeste spillere i hele verden, og med en sign-up bonus på op til $500, et fremragende VIP program og markedets flotteste software er der ingen undskyldninger for ikke at tage del i de mange tilbud hos den førende poker udbyder i Europa allerede nu.

Få Party Poker bonus her!